Welke Belangen?   

Ben al na 3 maanden veroordeeld door de tegenpartij ,die ook al beslag op mijn huis zouden gaan doen.

Ook de experts hebben mij veroordeeld na 3 maanden.

Ook de ASR waarbij ik verzekerd was heeft toen al geschreven dat het mij schuld was,en hebben mij gelijk uit de verzekering gegooid.

 

a.s.r. Schadebehandeling <schadebehandeling@asr.nl>

do 27 jun. 2019 11:06

 

aan infomij

 

Geachte heer mevrouw,

Bijgaand zenden wij u de rapportage van de door ons ingeschakelde expert inzake een aanvaring welke verzekerde heeft gehad met een ander schip.

Uit het rapport en onderzoek blijkt dat verzekerde aansprakelijk is voor de aanvaring en de daaruit voorvloeiende schade. Verder blijkt dat er sprake is van beroepsmatig gebruik van de boot.

Geen dekking

Beroepsmatig gebruik is uitgesloten op de afgesloten bootverzekering. Wij wijzen u op artikel 6.18 algemene voorwaarden bootverzekering 088-05 1-16

Nu er geen dekking is op de bootverzekering zullen wij de veroorzaakte schade aan het schip Celina niet vergoeden. Deze kosten komen volledig voor rekening van verzekerde. Wij hebben de tegenpartij gewezen op het ontbreken van dekking op de bootpolis.

Hebt u nog vragen?
Wij vinden het belangrijk dat u goed en volledig geïnformeerd bent. Hebt u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met mij of één van mijn collega's via telefoonnummer . Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 08.00 uur tot 17.30 uur. E-mailen kan ook naar schadebehandeling@asr.nl. Wilt u dan onze referentie QSS-150020 in de onderwerpregel vermelden? Wij helpen u graag.

 

Ze helpen je graag,zonder een afwachting van een proces,verbaal  toch mij als betalende klant er uit gegooid worden.

 

Maar!!!

Er was nog helemaal geen proces geweest. Hoe zit nu eigenlijk de wetgeving in elkaar?

Mag je met deze zware aanvaring,bijvoorbaat al iemand veroordelen?

Of spelen deze heren en een verzekering hun eigen prosessen uit.?