Website voorbereidingen.

Aanhoiding  I.L.T

 

Na wat noodreperaties te hebben uitgevoerd ,en om te cotroleren of de motor niet uit lijn was ge gaan door de zware aanvaring,ben ik met  assistentie van mijn zoon een stukje in de pieren gaan varen.

Dit gemeld bij de verkeerstoren,en na 15 minuten weer na afmelding bij de verkeerstoren weer naar binnen gedraaid.

Een paar dagen daarna kwam er een man van de I.L.T naar mij toe met de mededeling dat ik niet meer met mijn boot mocht varen.

Er werd mij medegedeeld omdat ik beroepsmatig aan het varen was,en ik niet voldeed aan alle wettelijke voorschriften van de beroepsmatige varende schepen,En daarom ook mijn wesite moest verwijderen, waar ik op stond dat ik mijn klanten aanbood voor een bepaalde prijs mee gaan sportvissen.

De prijs aanduidingen stonden daarop ook aangegeven .

Dat klop allemaal.

Maar: Ik heb het eerder beschreven in de veroordeling,deze website was reeds op voorbehoud gemaakt,dat als mijn zoon op 1 april 2019als beroepsmatige sportvisser ingeschreven zou staan,er vanaf die datum de boekingen gedaan konden worden. 

Voor die officieele start:

Twee keer proef gedraaid met kennissen en vrienden ,die alleen betaald hebben voor kratjes bier,warme worst, chocolade melk, snert en hengelhuur,en een fooitje voor de gasolie,Koffie  was gratis

Maar: De aanvaring vond plaats in de periode dat wij nog reacretief en hobbymatig bezig waren op 22 maart 2019(pleziervaart)

Wij ik en mijn zoon zij meer als een half jaar bezig geweest om de voorbereidingen  voor een optimale sportvisdag klaar te maken,en de officieele start datum was geplant op 1 April 2019.

Aangezien de boot niet meer klaar te maken was en To-Tall los was verklaard is hij verkocht voor de sloopprijs,en hebben we de website van het internet afgehaald.