Dramatiseren

Hoe maak je drama?

 

  INFO:

ILT, verkeersleider IJmuiden de heer P.Babel ,de expersts J.Rotgans en H.Bakker,de loods H.Pisa en nog een paar hebben er toch wel een drama van gemaakt!

Dramatiseren betekent dat je ergens een drama van maakt.
...
Wanneer zich iets voordoet wat je vervelend vindt:
Nou vervelender als wat ik Jan koridon en mijn zoon Mel met deze figuren heb mee gemaakt en nog mee maak ,kan geen mens zich voorstellen.
Het meest om van een drama nog maar netjes te analiseren is het gedrag van deze schertsfiguren( schertsfiguur v/m. iemand die niet ernstig genomen wordt en die men ook niet serieus hoeft te nemen.)dat ze een redelijke baan hebben,denken dat ze maar kunnen doen en laten wat hun uit komt.
Maar ze weten nu al dat er een hoop stront aan de knikker zit.
 
 
  1. Beperk je tot de feiten en probeer objectief te blijven: 

Argumenten zijn objectief wanneer ze feitelijk zijn en subjectief wanneer ze een mening, een gevoel, een vermoeden of een waardeoordeel bevatten. Subjectieve argumenten worden ook wel waarderende argumenten genoemd. Objectieve (feitelijke) argumenten kun je altijd controleren op hun juistheid.

 

Niks maar dan ook niks van in terug te vinden bij de figuren die hier boven genoemd zijn:

 

 

Dramatiseren: erger maken dat het is of drama maken van iets - De Steve

 

Dit hieronder schrijft de inspecteur van de I.L.T  In haar verzoekschrift

 

Bevindingen naar aanleiding van de radarbeelden
        De Jyden blijft ongeveer op 1 plek een beetje rondjes draaien
Beschouwingen op de verantwoordelijkheden en het bezwaar
          De kapitein heeft recht voor de aanloop van IJmuiden, midden op het vaarwater, rondjes gevaren, alsof hij niet wist waar hij was en niet wist waar hij mee bezig was;    

Deze beschrijving is ten onrechte door mij gedaan! 

 

 wanprestatie, onrechtmatige daad, of ongerechtvaardigde ........(Dit is dus Laster)

 

Hier onder dus de bandopname die ik samen met mijn advocaat R.Groot heb opgenomen bij de verkeerstoren IJmuiden.Na afloop van het opnemen van de bandopname vraagt advocaat J.Groot aan de verkeersleider P.Babel

heeft u gezien dat de JYDEN sporvisser rondjes voor de pieren heeft gedraaid.

Waarop P.Babel andwoordt nee!

 

 

 

 

Hier onder de bandopnamen van de ILT inspecteur K.v.d,W  die wat zij zegt en niet waar, is heb opgenomen bij de verkeerstoren.Dit is namelijk een bandje van de waterpolitie van een telefoon.

 

De dramadriehoek, ontworpen door Stephen Karpman, is een visuele weergave van communicatiepatronen tussen mensen. De dramadriehoek kenmerkt zich door het feit dat je er als het ware in ‘gevangen’ wordt en dan steeds de keuze hebt uit drie mogelijkheden, namelijk: het aannemen van de rol van de Redder, de Aanklager of het Slachtoffer.

Deze drie sociale rollen vullen elkaar aan en leveren in de communicatie vaste patronen op. Het merkwaardige van deze drie rollen is dat de betreffende personen zich niet bewust zijn van de wijze waarop zij zichzelf en de ander als het ware ‘gevangen’ houden in een negatief emotioneel spel en hiermee gezond en adequaat gedrag vermijden.

Het slachtoffer roept ‘help’ maar wil niet echt gered worden, de redder wil redden en de aanklager geeft de redder of het slachtoffer de schuld dat het niet goed gaat. Mensen die vanuit deze posities met elkaar communiceren, zullen niet doelgericht en efficiënt met elkaar praten. Zij hebben regelmatig het gevoel dat ze niet verder komen en dat ze op bijna voorspelbare wijze met elkaar een patroon herhalen.

Als ze mij schadeloos stellen ?Zal ik deze gevangen figuren niet vergeten maar ze zijn wel van me af.

Ze,de personen hebben het er zelf na gemaakt,en zullen alles in werking zetten om toch hun gelijk te krijgen.

Dat zal alleen gebeuren als de schade gedekt wordt,ben namelijk niet door de wol geverft maar heb genoeg mee

gemaakt met het minnisterie van landbouw en visserij in de jaren van minister Braks ,ben toen miljoenen aan guldens,vergunningen,kabeljouw documenten enz. door flinke sloemelarij ,dus ben aardig bekent geraakt met die fuguren als rechters ,adocaten en andere loeze figuren die wij eigelijk zakkelaaiers noemen over een andermans rug.

 

Ik ga dit ook in de website schrijven:  https://www.deorion.nl

 

Minister braks Gerrit BraksTitulatuurIr.Politieke functies1977-1980, 1981-1982, 1986, 1989Lid Tweede Kamer1980-1981, 1982-1989Minister Landbouw en Visserij

 

Met Piet Roos  voor het vergunningestelsel 

 

Wat daar in jaren gebeurd is met Jan Koridon lusten de Honden geen brood van.

Het heeft een impact gemaakt!

 

 Impact :is een Krachtige inwerking , met een uitwerking die op vele manieren uitwerking kunnen hebben,als een rode lap op een stier.

impact: Aanslag ,het geesstelek martellen aan personen die beschuldigd worden van niet wetende gedane zaken.

Impact:De inwerking van beschuldigingen aan personen die daardoor hun dierbaarste bezit kwijt raken.

Impact:Effect  kan leiden tot geweld,moord en doodslag en oorlog.

 

Dat zijn onder anderen (hier onder te lezen)de personen die mij,en mijn zoon er van beschuldigd hebben met valse beschuldigen.

Dit zijn beschuldigen (ww):aanklagenaanwrijvenbetichtenincriminerenten laste leggenverdacht maken.

Verkeersleider IJmuiden de heer P.Babel ,de expersts J.Rotgans en H.Bakker,de loods H.Pisa en nog een paar hebben er toch wel een drama van gemaakt!